O nas

pixlprint

Digitalni tisk predstavlja revolucijo v svetu tiska. Hitrost, natančnost, fleksibilnost in možnost cenovno ugodnega tiska manjših količin, je le nekaj najpomembnejših odlik. Vabimo vas, da jih skupaj z nami spoznate še več.

naše prednosti

Natančnost

Natančnost

Digitalne tiskarne uporabljajo računalniško kontrolirane tehnologije za natančno tiskanje slik in besedil, z visoko ločljivostjo. Vaši marketinški materiali, kot so: plakati, letaki in oglaševalski katalogi bodo opazni povsod, kjer jih boste uporabljali.

Možnost tiskanja majhnih količin

Možnost tiskanja manjših količin

V primeru, da potrebujete manjše količine natisnjenih izdelkov, smo pravi naslov za vas. Ponujamo unikatno tiskanje in personalizacijo materialov, ob hkratnem varčevanju z materialom. Obrnite se na nas, če potrebujete poimenske majice za zaposlene, kartice za člane, nagradne igre, plakat za obletnice, najljubšo trajnostno vrečko za obisk trgovine itd.

Fleksibilnost

Fleksibilnost

Zagotovite si tisk na različne materiale in medije. Tiskamo lahko na papir, folijo, karton, plastiko in tekstil ter različne medije: plakate, letake, vrečke, etikete, nalepke itd. Nastopajte na trgu s poenotenimi materiali, ki izgledajo odlično.

Hitrost

Hitrost

Sodobne naprave za digitalni tisk omogočajo hitrejše tiskanje kot stroji v tradicionalnih tiskarnah, saj ne potrebujejo dodatnega časa za pripravo matrice.
Večje količine vam lahko natisnemo v krajšem času, praktično čez noč, ob zagotovljeni enaki kakovosti potiska.

Proces izdelave

image

Koncept

image

Ideja

image

Oblikovanje

image

Tisk

image

Priprava

image

Montaža

dejstva

fun fact

50+
uspešno zaključenih projktov

fun fact

1.000.000+
natisnjenih tiskovin

fun fact

450+
različnih oblikovanj

fun fact

962m2
porabljenih medijev